SUCK. Nu är bergbanan trasig igen.

Publicerat: 17 april, 2017 i Skärholmen
Etiketter:, ,

Eländet har pågått i rätt många dar nu. Ett tag gick bergbanan igen, men det varade bara några timmar. Nu är det buss som gäller för alla halta och lytta och folk som bär på lass med varor samt alla barn som ska upp till daghemmen och skolan.

Nu under påsk har det varit en mardröm när släktmiddagarna  går av stapeln och besökarna strömmar fram till hissdörren och hittar plakat med texten ”Hissen trasig. Ersättningsbuss går”. Var då undrar de?

Bussen får trängas nere på det lilla torget framför Medborgarkontoret. Där översvämmas gatan av felparkerade bilar. Ingen lapplisa syns  till. All av- och påstigning får ske mitt ute i körbanan. En liten ynklig skylt med ”Busshållplats” står jämte kyrkväggen och noteras av ingen.

Skönhetsrådet sa nej till Trafikkontorets förslag med hissar till Höjden. Något annat  förslag hade de inte än att neka oss hissarna. Vi bryr oss inte om  skönhet när det gäller den här saken. Vi har levt med problemet i över tio år och behöver radikala åtgärder, vackra eller ej.

Nu håller vi andan på Höjden och hoppas att bergbanan på något mirakulöst sätt ska börja röra på sig och att ett nytt skönt  alternativ snart presenteras.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.